El programa de Risto Mejide segueix apostant per figures històriques de la socialité espanyola, barrejant-les amb personatges d'actualitat. Fa unes setmanes Bàrbara Rei era el centre de les mirades, la setmana passada li tocava el torn a David Bustamante i en aquesta ocasió, tornem al passat amb la model Antonia Dell'Atte, la que va ser musa de Giorgio Armani, va mantenir una guerra de més de 25 anys amb la dona que li 'va robar' el Conde Lequio, Ana Obregón.

Ambdues tenen un fill de Lequio, Clement i Alessandro, que van anar els 'causants' de la reconciliació de les dones que es van barallar per un mateix destí. Doncs bé, encara que ja van protagonitzar la seva reconciliació fa uns mesos la portada d'"Hola!", el passat any, sembla que la seva conversa al programa de Mejide, segella la fi de la guerra entre ambdues, passant de dedicar-se frases com "quan una neix hortera, es queda hortera...", a "Antonia és una crack".

La seva última entrevista va ser en ‘La Noria’ i des de llavors va decidir deixar la televisió, a part de la seva participació a ‘Mira quién baila’. "He après a viure amb poc, que és molt". Primer es va tombar en la taula del plató i després va picar a Risto Mejide amb un fuet sado. "Ho sento”, li va dir Mejide per uns problemes que van tenir en el passat en un programa de televisió, no van especificar però Dell'Atte es va enfadar, "perquè en aquest moment hi havia un menor al mig".

Presentador i model van quedar després i fins i tot un dia, Dell'Atte va voler fer-li una foto a Laura Escanes per ensenyar-la-hi al seu fill i Mejide li vaig dir, "Antonia, que és la meva núvia", tots dos van recordar l'anècdota rient-se.

En els 12 anys que no ha estat vista en televisió, va explicar que "he viatjat per caritat, he perdonat als quals havia de perdonar, m'he emportat la mala energia, he restaurat la meva casa, he fet diversos reportatges de moda, he estat jurat en Super Model a Itàlia,...", confirmat així que ha portat una atapeïda agenda de pocs compromisos professionals i molta diversió.

A més, Risto li ‘va tocar’ el tema d'Ana Obregón, qui va entrar per telèfon per demostrar que ambdues ja s'han fumat la pipa de la pau:

A.O: Bona nit. Antonia i jo tenim moltes coses en comú, tenim fills que són germans.

R.M: Com veus a Antonia?

A.O: La veig fantàstica, les dues hem lluitat pels nostres fills, sent igual l'home que estigués al nostre costat.

A.D: La relació amb Ana ha de ser en silenci i s'ha de parlar en privat. Ana, estic agraïda que hagis entrat, però és una sorpresa.

R.M: Pensa una pregunta difícil per a Antonia

A.O: Una pregunta que em faig a mi mateixa. Hem trobat al príncep blau?

A.D: Era un blau "degradat", va arribar sense cavall. Després del príncep, vaig trobar al meu Emperador, al meu gran amor. Mira Ana, si haguessis estat una mica més callada en aquesta època, Perquè no vas aconseguir casar-te amb Alessandro Lequio?

A.O: Jo et responc, i tu m'ho preguntes?

A.D: En aquella època jo et deia, Ana cuidat, Ana cuidat. Obrim un parèntesi per a veure el nostre futur i serem molt feliços.

A.O: Jo perdono sempre tot, us estimo un munt, però avui és el 62º aniversari dels meus pares,. La setmana que ve parlem Risto.