El presentador Andreu Buenafuente ha volgut respondre a la polèmica de Risto Mejide, on li ha recriminat el seu poc aguant a l'hora d'encaixar les bromes. A tot moment ha volgut deixar clar que no té gens en contra de la relació de l'humorista i la seva parella, que tenen una diferència d'edat de més de 20 anys.

En l'article dominical en el diari ´El Periódico´, Risto Mejide tirava en cara a Buenafuente el fet d'haver-se rigut d'ell, de la seva relació amb una dona molt més jove i de les seves noces.

El còmic català no ha dubtat a respondre-li, i el text íntegre de la resposta pot consultar-se en el blog andreubuenafuente.com. El marit de la també còmica i actriu, Silvia Abril, ha començat el seu text amb la següent frase de Jonas Jonasson, "L'humor serveix perquè si vèiem la veritat saltaríem d'una roca. És pensar que cada dia es pot ser millor però mai s'arriba a estar bé".

Buenafuente s'ha escudat en la seva professió de còmic que és "deformació professional" i afirma que al principi, va pensar que l'article de Mejide era en to sarcàstic: "El primer que vaig pensar en llegir el teu article és que es tractava d'una broma. Això deu ser deformació professional. Com sóc còmic (gairebé vint-i-quatre hores al dia) crec que tothom està sempre de conya cosa que, per cert, seria fantàstica encara que utòpica."

I l'argument i l'acusació forta ha estat quan li ha recriminat "no haver estat preparat per a les bromes". "Vaig pensar (i segueixo fent-ho) que en fer-nos partícips de la teva bonica història d'amor per terra, mar i aire (de la qual m'alegro), estaries preparat per a la ironia, la burla, la paròdia i tot això." I ha finalitzat, "La paròdia no qüestiona gens, es queda en la superfície, les formes. El fons és íntim, gens que dir."

Abans d'acabar el text, Buenafuente ha aprofitat l'oportunitat per convidar-los a ell i a la seva dona, Laura Escanes, al fet que acudeixin com convidats al programa Late Motiv. Mejide encara no s'ha pronunciat, però coneixent-li no trigarà a fer-ho.