Molts rostres famosos s'han enfrontat als reptes que Jesús Calleja els proposa, però pocs han aconseguit passar a la història. Elsa Pataky ho ha fet en un de les passades més esperades de 'Planeta Calleja' i no només pels espectadors espanyols, sinó també per Hollywood i Austràlia.

Segons relata Jesús, després que Chris Hemsworth comentés al programa de Jimmy Kimmel que va ser a punt de morir en l'Himàlaia rodant aquest programa, van rebre trucanes de cadenes internacionals oferint-los l'or i el moro per aquestes imatges.

"No us podeu imaginar la de llocs que ens van demanar informació i no hem deixat anar peça perquè volíem explicar-ho quan toqués", va comentar l'aventurer en aquest sentit. "Cal dir que la situació és dramàtica depenent de com ho afrontis i nosaltres no fem gens sense un pla A, un pla B i un pla C. Ho teníem tot per atendre-li i en 10 hores ja estava perfectament", va afegir.

Els televidents espanyols hem estat els primers a comprovar el mal d'altura que va sofrir el protagonista de Thor i la seva posterior evacuació de la muntanya. Però també vam ser testimonis de la valentia de l'actriu madrilenya, única convidada que s'ha atrevit a ascendir un pic inexplorat de 5.500 d'altura. L'estel internacional li ha posat el llistó molt alt a la resta de famosos aguerridos que s'atreveixin a reptar a Jesús, que va qualificar a Pataky com una "màquina".

El repte va començar en el paisatge lunar de Ladakh, un altiplà que connecta el Tibet i L'Índia. Després de Sibèria, aquesta inhòspita regió és la zona habitada més freda del planeta. A més, els aventurers van viatjar a Goa, un dels centres mundials de la cultura Ayurveda i del ioga.