Han viatjat per tot el món, preparat una desfilada de moda, guanyat un concurs de bellesa, llançat un negoci de perruqueria i ara els toca cuinar. Les famílies protagonistes dels Gipsy Kings, que van tancar la tercera temporada com l'espai més vist d'aquesta temporada en la cadena privada amb 1.685.000 espectadors de mitjana, s'enfronten a partir del dilluns a 'Gipsy Chef', un divertit concurs culinari amb el es dona una volta de rosca al particular i genuí Gipsy World.

Els Salazar, els Jiménez, els Montoya, els Contreras i Mariano, com a representant dels Fernández Navarro, competiran cada setmana en l'elaboració del millor plat a través de diferents reptes, que aniran des d'una recepta de tradició gitana a la cuina d'avantguarda, entrants, la rebosteria o el menjar baix en calories. Els espectadors podran triar als seus favorits amb el hashtag #GipsyChef a Twitter i Facebook. Els guanyadors tornaran a oferir un vídeo el divendres per agrair els vots al costat de l'elaboració del seu plat estrella.

Est és el segon projecte de l'univers Gipsy en les pantalles del canal, després de Gipsy Queens. Erigit com un dels continguts estavella del canal de vídeos natius digitals de Mitele amb més d'un milió de visualitzacions des de la seva estrena al novembre de l'any passat, l'espai ha convertit als seus protagonistes, 'La Rebe', Noemí Salazar i Cristo Contreras, en autèntiques 'it girls'. Encara així són algunes veus les que apunten al fet que els protagonistes d'aquest espai estan sobreactuats en alguns moments. Veritat o no, la qual cosa sí és clar és que l'èxit dels Gipsy King ha traspassat el seu propi espai.