La cantant Shakira ha visitat ´El Hormguero´ per presentar el seu disc ´El Dorado´. El programa que s'havia gravat amb anterioritat, s'ha emès la nit d'aquest dilluns.

La colombiana ha explicat tota la història d'amor amb la seva actual parella, el futbolista, Gerard Piqué, a qui dedica el seu èxit ´Me enamoré´.

A Gerard Piqué li va agradar molt la primera vegada que la va escoltar" i va explicar que en sentir-la "es va emocionar". Encara que l'artista va assegurar que "ja està acostumat al fet que li dediqui cançons".

"Un mojito, dos mojitos, mira que ojitos bonitos", canta ´Me enamoré´. La colombiana ha explicat que el tema explica el dia en el qual va conèixer al jugador culé. "Va ser a Madrid, sé que portava un sostenidor a ratlles, que encara conservo", va assegurar. Shakira anava a cantar en Rock in Riu a Madrid.

Es van conèixer després de gravar el videoclip del ´Waka waka´, no durant, ja que "ella ho va gravar a Los Angeles i ell a Madrid". La cantant va viatjar primer a Sud-àfrica i estant allà, va rebre la trucada del jugador de futbol que li va preguntar "pel temps". El moment en el qual ella es va excedir en els detalls, Piqué es va adonar que "estava interessada" perquè ho va fer amb "molt detall" ja que, segons compte Shakira, "volia que no es constipés", va bromejar.

El jugador es va llançar i li va dir "vaig a guanyar, per poder-te veure en la final" i Shakira va pensar, paraules textuals, "Auch, que tío".

La cantant i el futbolista tenen dos fills petits, Milan i Sasha, de molt curta edat. Shakira no havia fet una gira des que es convertís en mare. L'artista es portarà als nens "parteix de la gira", va confirmar a Pablo Motos. No vol que perdin les seves rutines però també li "interessa que coneguin el món" i especialment vol estar prop d'ells.