La nau Enterprise tornarà a l'espai, aquesta vegada en forma de la sèrie "Star Trek: Discovery", de 15 episodis, que estarà disponible a Netflix aquesta tardor, només 24 hores després de la seva estrena a CBS als Estats Units i Canadà.

"Star Trek: Discovery" seguirà els viatges de Starfleet en les seves missions per descobrir nous mons i nous organismes vius, així com la història d'un oficial que "haurà d'aprendre que per entendre tot el relacionat amb els alienígenes, primer has de conèixer-te i comprendre't a tu mateix", informa la plataforma de televisió per internet.

Amb aquesta sèrie torna una de les franquícies televisives més icòniques i amb més seguidors 50 anys després de la seva primera estrena.

"La sèrie inclourà una nova nau, nous personatges i missions, però mantindrà el mateix esperit i il·lusió pel futur que va inspirar a una generació de somiadors", assegura Netflix.

"Star Trek: Discovery és una producció de CBS Television Studios en associació amb Secret Hideout, Living Dead Guy Productions i Roddenberry Entertainment.