Després de 14 anys de relació, l'actor Jim Parsons i la seva parella, Todd Spiewak, van contreure matrimoni el passat dissabte 13 de maig a la ciutat de Nova York. El representant de l'estrella televisiva va ser l'encarregat de fer l'anunci a la revista People.

Segons Six Six, l'intèrpret de Sheldon Cooper a The Big Bang Theory (CBS) i el dissenyador es van donar el 'sí, vull' al Rainbow Room, situat al pis 65 del Rockefeller Plaza de Manhattan.

El passat mes de novembre, l'actor de 44 anys va compartir una imatge amb el seu actual marit en el seu compte d'Instagram amb motiu del seu 14è aniversari. "Vaig conèixer a aquest tipus fa 14 anys i va ser el millor que m'ha passat mai", va escriure Parsons amb la imatge. "Un dels millors regals és que ja no em porta a cantar al karaoke", va afegir. L'any 2015, l'estrella de Hidden Figures va relatar a James Lipton, de Inside the Actors Studio, que tots dos es van conèixer en una cita a cegues en un bar de karaoke allà per l'any 2002, on Spiewak va cantar «I Found Someone» de Cher.

Al maig de 2012, Jim va parlar per primera vegada de la seva homosexualitat al New York Times, coincidint amb el seu treball a The Normal Heart, en la qual es narra l'inici de la crisi del VIH en la comunitat gai novaiorquesa. En aquella ocasió, el periodista li va preguntar sobre sobre el significat d'aquest treball per a un homosexual com ell i de la manera més natural aquella qüestió es va convertir en un regal que li va permetre confessar la seva veritable condició sexual.