Comença una nova temporada del programa "Dinàmiks" al canal Super3 aquest dissabte 6 de maig. Fins a les vacances d´estiu, Dani Jiménez, el presentador del programa, ensenyarà a construir un coet que s´enlairarà a tota pastilla, a fer pintura inflable, a construir un circuit d´alta tensió, a fer paper reciclat, a crear un molinet d´aigua...

Dins de la secció de "La pregunta curiosa", el presentador descobrirà amb exemples pràctics misteris com per què tenim mocs, per què els pirates duien un ull tapat, per què les estrelles es veuen només durant la nit o per què les formigues caminen en filera.

I a "El repte", el Dani plantejarà com menjar un gelat sense embrutar-se els dits, com fer baixar un sobre d´oli de dins d´una ampolla sense obrir-la o com moure una moneda del canell sense bellugar el braç.

A més de les seccions que ja coneixem, durant la nova temporada s'inclouran dos nous espais: "El Dinamoskopi" i "El millor invent de la història".

Al llarg del programa, el Dani estarà acompanyat pel seu inseparable Sr. Esquelet i per personatges tan divertits com la iaia Conxita, les neurones del Dani, el veí rondinaire, el cosí Pauet o el científic rus.

La família de dinos, el capítol de demà

En el programa de demà, titulat "La família de dinos", Dani Jiménez ensenyarà a fer globus amb forma de dinosaures. "La pregunta curiosa" explicarà per què tenim mocs i "El repte" mostrarà com menjar un gelat sense embrutar-se els dits.

Un espai d´èxit al canal Super3

Des de l´estrena, l´abril del 2013, "Dinàmiks" ha tingut una gran acollida entre el públic. El programa, que va néixer amb la idea de combinar diversió, manualitats i ciència, està presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez, va dirigit a un públic d´entre 6 i 12 anys i té una durada de 25 minuts.

"Dinàmiks" ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Comunicació Científica 2016 i ha traspassat fronteres.

Pretén fomentar l´interès de nens i nenes per la ciència i aconseguir que descobreixin que pot ser divertida, apassionant, fàcil, interessant i també fonamental per entendre el nostre dia a dia. El programa es proposa motivar i divertir els espectadors perquè es deixin impressionar, sorprendre i commoure amb tot el que es pot fer amb la ciència.

super3.cat/dinamiks