Bertín Osborne ha visitat la casa del cantant i sofà del programa de 'La Voz', Antonio Orozco. El català ha parlat de moments de la seva vida personal desconeguts, ja que reconeix que és molt reticent a parlar d'aquests temes. Al programa van acompanyar Rosario Flores i el nen Adrián, la revelació flamenca del moment.

Una de les claus del programa i de la vida del cantant és la seva mare Carmen, instagramer, ballarina i mestra de la vida d'Antonio Orozco. El cantant de 'La Voz' va explicar diferents anècdotes al costat de la seva progenitora. Una d'elles és com "el vestia de nena amb cues, perquè li agradava" i va recordar entre rialles el cantant que "la meva mare m'ha dit Manuela tota la vida, sempre va voler tenir una nena", una cosa que va confirmar la pròpia Carme.

L'artista té en la seva mare a un referent i un exemple vital, ha reconegut que a casa "ha manat sempre ella i ha exercit un sistema matriarcal tota la vida". I el moment i la lliçó que més té present en la seva vida, és el fet que tot i la vida acomodada que podria portar davant la situació econòmica del seu fill, ella se segueix aixecant a les set del matí per realitzar les seves tasques domèstiques, fer el menjar d'un dels seus fills i anar a treballar a una casa netejant.

En repetides ocasions, Antonio Orozco li ha demanat que deixi de fer-ho, però ella sempre li respon el mateix "m'aixeco i segueixo treballant, perquè mai t'oblidis com de dur és aixecar-se a les set del matí" emocionat només ha pogut definir a la seva mare com "una crac". La ràpida pèrdua del seu pare, que segons Orozco seva mare mai ha superat, va fer que ell hagués de ocupar la figura de pare per als seus germans més petits, un d'ells només tenia 10 mesos.

La bromista mare del cantant, al principi de la seva carrera musical es passejava de supermercat en supermercat promocionant el seu disc i preguntant als encarregats si el tenien i impulsant i animant a que venguessin el disc del seu fill en el seu establiment, "va ser promotora oficial de la meva música ".

En un moment del programa, malgrat tots els èxits que ha obtingut, Orozco va recordar com ho va perdre tot. "Als 25 anys quan va començar en el món de la música i en 2008 igual. Les dues vegades que ho vaig perdre tot va ser de la mà del seu millor amic, o del que deia ser-ho".