L'actuació de 'El Tekila' Telecinco

La final de 'Got talent' ha estat molt més comentada del que a Telecinco li hagués agradat. 'El Tekila' va guanyar aquest dimarts la segona edició del concurs de talents però pel que sembla molts dels vots que el ballarí va aconseguir van venir dels usuaris de Forocoches després d'una acció organitzada del fòrum per rebentar la votació popular i convertir al pitjor dels candidats en el guanyador. Risto no va poder evitar anar-se'n després de conèixer la notícia.

Adéu a les 'Extremis'

Adéu també han dit les 'Extremis'. Les concursants de 'Boom!' han hagut d'abandonar per motius laborals el programa després d'aparèixer-hi durant sis mesos seguits i acumular un pot de 631.500 euros .

El lapsus sexual de Gisela

La cantant catalana ha protagonitzat un dels moments més divertits de la setmana en confondre 'Fado' amb 'Falo' quan Chistian Gálvez li va preguntar per la "Cançó popular portuguesa que porta incorporades dues notes musicals' en 'Pasapalabra'

El 'zasca' d'Anna Simon a Chenoa

"Per què l'hem fitxat? No donava el pressupost per a Mónica Naranjo?", li va dir Anna Simon a Chenoa en ple 'Zapeando'. Frank Blanco, presentador de l'espai va sortir en defensa de la cantant.

Blanca Suárez s'encara amb Jossie

Blanca Suárez va visitar aquesta setmana 'Zapeando' on es va trobar amb l'estilista Jossie, un dels més crítics amb l'actriu. La protagonista de 'El Bar' no va dubtar a encarar-se amb Jossie per defensar la seva forma de veure la moda.