El retorn de Walter White a la televisió pot ser només qüestió de temps. Bryan Craston, l'actor que va donar vida al mític Heisenberg, va llançar un missatge per a Vince Gilligan, creador de Breaking Bad i del seu spin-off 'Better Call Saul', deixant clar que està disposat a tornar a encarnar el personatge. "Si Vince em vol ala sèrie, seré a la sèrie", explica Craston durant una xerrada sobre la sèrie animada 'Supermansion', de la qual ha estat partícip com a doblador.

Les declaracions de Cranston han aixecat tot tipus d'especulacions al món fan de 'Breaking Bad', que ja es trobava agitat per la recent confirmació del 'cameo' per la nova temporada de Giancarlo Esposito, actor que encarna a l'icònic personatge Gus Fring.

Un altre de tos terratrèmols informatius sobre 'cameos' en el tercer lliurament el protagonitzava fa unes setmanes el mateix Aaron Paul, qui en ser preguntat sobre la possibilitat de veure Jesse Pinkman en el més nou de 'Better Call Saul' va dir: "Déu, espero que sí ".

Tot i que els protagonistes estrella de la sèrie més reconeguda de Gilligan hagin declarat la seva disponibilitat per tornar a l'univers de 'Breaking Bad' i aparèixer a 'Better Call Saul', la veritat és que l'única confirmació de cara a la temporada és el retorn del malvat Gus Fring.

I és que Vince Gilligan no ha recorregut amb massa freqüència a personatges de 'Breaking Bad' per narrar els relats que envolten la vida de Saul Goodman. L'única cara coneguda de les antigues entregues a 'Better Call Saul' és la de Mike Ehrmantraut, sequaç inseparable de l'advocat.