"Velvet", l'exitosa sèrie d'Antena 3, tornarà a les pantalles reinventada, amb noves trames i personatges i un nou escenari, Barcelona, ??gràcies a l'acord assolit entre Movistar + i Atresmedia.

Reapareixerà com "Velvet col·lecció", amb deu nous episodis de 50 minuts produïts per Movistar + amb Bambú Produccions i "mantindrà l'essència de la sèrie com si d'una franquícia es tractés", ha informat en una nota l'operadora de pagament, que destaca que es tracta d' "un moviment inèdit" a la televisió espanyola.

"Es tracta d'un 'spin-off' en què no hi haurà Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría només apareixeran en el primer capítol. Fernando Sacristán tindrà una col·laboració en un episodi", han explicat avui a Efe fonts de Atresmedia.

El projecte està en fase de desenvolupament de guió i càsting de nous personatges, amb vistes a iniciar el seu rodatge al maig i estrenar-se en l'últim trimestre de 2017.

Si en les temporades anteriors la sèrie va retratar de manera glamurosa el canvi que va viure la moda espanyola amb el pas de l'alta costura al prêt-à-porter-, aquesta nova etapa transcorrerà en una altra fase: el desenvolupament del negoci aïllat i independent que aconsegueix esdevenir una gran franquícia de moda.

"Velvet col·lecció" arrenca el 1967. Després de cinc anys vivint feliç a Nova York al costat d'Alberto i el seu fill, Ana Ribera (Paula Echevarría) torna a Espanya per fer un pas més en el seu projecte Velvet, projecte que la parella ha liderat a distància i segueix sent una referència de moda i innovació.

La protagonista vol franquiciar la marca perquè s'estengui a l'estranger, de manera que comença per replicar el model de Madrid a Barcelona, ??on es traslladen Pere (Adrián Lastra), Raúl de la Riva (Asier Etxeandía), Jonàs (Llorenç González) , Clara (Marta Hazas), Mateu (Javier Rey), Enrique Otegui (Diego Martín) i Donya Blanca (Aitana Sánchez-Gijón) i s'incorporen nous personatges.

La ficció creada per Ramon Camps i Gemma R. Neira, continuarà sent escrita i produïda pel mateix equip creatiu i tècnic de les temporades anteriors.

"Velvet col·lecció" serà la quarta sèrie que, juntament amb "La Zona", "Vergonya" i "La Pesta", estrenarà Movistar + aquest any dins de la seva estratègia de producció de contingut original que contempla més de 20 projectes en desenvolupament.