Paris Jackson, filla del cantant Michael Jackson, debutarà com a actriu en la sèrie musical 'Star', de la cadena Fox, ha informat aquest dimarts l'edició digital de la revista 'The Hollywood Reporter'.

La jove de 18 anys interpretarà en un sol episodi a Rachel Wells, un guru de les xarxes socials encarregada de supervisar una sessió de fotografies per al grup musical protagonista de la sèrie.

Recentment, Lee Daniels, creador del format, va indicar a la revista Rolling Stone que tenia en ment a Jackson per a un paper a la sèrie.

Daniels, com ja va fer en la sèrie 'Empire', ha aconseguit atraure nombroses cares conegudes i, per ara, 'Star' ha vist ja el pas d'artistes com Gladys Knight, Naomi Campbell i Lenny Kravitz, entre d'altres.

Precisament, Rolling Stone va publicar en el seu número de febrer la primera entrevista en profunditat amb Jackson, on deixa entreveure que podria dedicar-se a la música en el futur.

Des de la mort del seu pare en 2009, Jackson ha aparegut tot just en un parell d'ocasions en programes de televisió, amb presentadores de la seva confiança com Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.