El cantant David Bustamante i l'humorista Manolo Sarrià seran els primers convidats a la nova temporada de 'Trabajo temporal', el programa de La 1 que torna dilluns que ve i on els famosos viuen una jornada assumint llocs de treball als que no estan acostumats.

Segons ha informat RTVE, en el primer capítol de la segona temporada, Bustamante s'integrarà en la Unitat Militar d'Emergències, i Manolo Sarrià s'unirà a la campanya de l'oliva, dos llocs de treball en els que hauran de demostrar les seves habilitats en la recerca d'una valoració positiva al final del dia.

El cantant càntabre s'enfundarà l'uniforme de la Unitat Militar d'Emergències, amb seu a Torrejón de Ardoz (Madrid), i demostrarà el seu estat de forma amb les dures proves físiques d'aquesta unitat, com en el rescat de víctimes sota la runa. Per la seva banda, l'humorista malagueny es farà servir com aceitunero en terres cordoveses, on viurà la duresa d'estirar fardells, batollar i recollir olives.

Després d'aquesta emissió, les següents entregues de 'Trabajo temporal' també comptaran amb el torero Fran Rivera, qui canviarà el capot per un taller mecànic; amb la cantant India Martínez, que passarà una jornada amb el grup antiterrorista de la Guàrdia Civil; o el cantant Antonio Orozco que exercirà com a monitor social de persones amb discapacitat intel·lectual.

També passaran per aquest canvi de treball l'ex vedette Norma Duval, que es convertirà en operària en una fàbrica de codony; el duo Azúcar Moreno, que treballaran amb animals en plena natura; o els components del grup Los Chunguitos, que es ficaran en la pell d'un cambrer en un càtering de luxe.

A aquests se li sumaran la dissenyadora Vicky Martín Berrocal, que passarà de la moda a durs treballs agrícoles; la presentadora Adriana Abenia, que canviarà els platós per la conreu; el cantant Julio Iglesias Jr, que serà ferroveller per un dia, i el duo Andy i Lucas, que es convertiran en jardiners en una casa de luxe, entre d'altres.