La cadena FOX estrenarà a Espanya a la mitjanit del 18 de gener la sisena temporada de la sèrie 'Homeland', en què una dona, senadora per Nova York, es convertirà en la nova presidenta dels Estats Units i en la qual Carrie Mathison (Claire Danes) tornarà al seu país.

Només uns dies després de l'estrena, FOX oferirà, en versió original subtitulada, els nous episodis de la sèrie, que arrenca uns mesos després del final de la cinquena temporada.

Després de frustrar un important atac terrorista a Berlín, Mathison torna als Estats Units i s'instal·la a Brooklyn (Nova York), on començarà a treballar en una fundació que ajuda als musulmans que viuen en sòl nord-americà, explica la cadena en una nota.

El repartiment de 'Homeland', que segueix encapçalat per Claire Danes Mandy Patinkin, Rupert Friend i F.Murray Abraham s'incorpora a Elizabeth Marvel ( "House of Cards"), Hill Harper ( "CSI: Nova York") i Patrick Sabongui ( " The Flash ").

A més, Hill Harper ( "C.S.I: Nova York"), interpretarà al cap de gabinet de la recentment elegida presidenta; Patrick Sabongui ( "The Flash") a un advocat que treballa al costat de Mathison en el seu nou lloc a la fundació i Dominic Fumusa ( "Nurse Jackie") és un agent de l'FBI.

La sisena entrega de la sèrie, compta amb dues temporades més confirmades, es va rodar en part en cinc ciutats del Marroc, en concret a Rabat, Salé, Tamesna, Temara i Sjirat.

Marroc ja va servir de plató per a 'Homeland' en temporades passades per situar escenes que suposadament tenien lloc a l'Iran, Síria, l'Iraq o el Líban.