Joc de Trons és una de les sèries més populars de la televisió. Un honor que sol anar acompanyat de la pirateria. I no ens referim al pillatge dut a terme pels orgullosos Hijos del Hierro en una de les moltes incursions marítimes dins de l'univers creat per George R.R. Martin.

Per cinquè any consecutiu, BitTorrent ha nomenat a 'Joc de Trons' la sèrie de televisió més piratejada del món. Una notícia que contradiu la publicada el 13 de desembre pel diari Daily Mail, afirmant que 'The Grand Tour' era la que ocupava el tron que ningú vol ocupar, al contrari que en el despietat drama medieval de la cadena HBO.

Un total de 350.000 persones que de forma continuada van descarregar els episodis de 'Joc de Trons', 'The Walking Dead' i 'Westworld', les altres produccions televisives que completen l'infame pòdium de les deu sèries més descarregades de 2016:

1. 'Joc de Trons'

El drama de la HBO basat en l'èpica prosa de R.R. Martin torna a ocupar el seu particular tron un any més a només dues temporades d'acomiadar-se dels espectadors després de convertir-se en fenomen de masses.

2. 'The walking dead'

Una altra dels grans gegants catòdics que arrosseguen milions d'espectadors setmana rere setmana. La ficció zombi de la cadena AMC basada en la novel·la gràfica de Robert Kirkman és una de les sèries més populars i torna a demostrar-ho.

3. 'Westworld'

La creació de Jonathan Nolan i Lisa Joy per a HBO és una de les grans estrenes de l'any televisiu. Aquest intricat western futurista presenta una infinitat de possibilitats i després d'una polèmic estrena pels seus continguts explícit i cruels, és considerada com la gran sèrie que és.

4. 'The flaix'

El superheroi de DC Comics al que dóna vida Grant Gustin és un dels més estimats del panorama televisiu. I és que tot i el que li està costant a DC competir a la gran pantalla amb Marvel, a la petita tenen una contesa més igualada ... i fins i tot favorable.

5. 'Arrow'

És innegable que la sèrie de la cadena The CW que ja emet la seva 5a temporada està en plena forma després del major crossover de la història de la televisió que va unir a 'Arrow', 'The Flash', 'Supergirl' i 'Legends of tomorrow'.

6. 'The Big Bang Theory'

La sitcom geek que té en nòmina a alguns dels actors més ben pagats de tota la televisió, no rebrà els ingressos dels milions de descàrregues il·legals que provoca amb la seva reeixida fórmula que barreja comèdia i frikisme.

7. 'Vikings'

El drama de la cadena Història protagonitzat per Travis Fimmel encomana al carisma de Ragnar Lothbrok el desenvolupament d'una sèrie tan entretinguda com didàctica. Sens dubte, una de les millors incursions en la mitologia vikinga.

8. 'Llucifer'

Tot i ser una de les pitjors sèries del 2016, Llucifer és una d'aquests productes tan dolents que provoquen el mòrbid desig de veure-les. Una fórmula que va portar a l'extrem '' True Blood 'a la HBO i que ara es torna a repetir.

9. 'Suits'

El drama sobre l'advocacia protagonitzat per Mike Ross i Harvey Specter probablement hauria d'encarregar als jutjats aquest cas sobre pirateria. La sèrie és una narració àgil i enginyosa d'un tema tan avorrit sobre el paper. Un gran mèrit narratiu.

10. 'The grand tour'

El programa televisiu emès en format de sèrie que recupera la dinàmica de 'Top Gear' però amb un nou mecenes, Amazon, és un altre dels més populars i descarregats il·legalment.