El vuitè episodi de la vuitena temporada de 'The Big Bang Theory' ha tornat a mostrar els grans avanços que hi ha en la relació entre Sheldon i Amy. El personatge de Jim Parsons ha plantejat una pregunta crucial en la seva relació de parella.

En aquest capítol, titulat 'The Brain Bowl Incubation', Sheldon i Amy (Mayim Bialik) fan un experiment combinant les cèl·lules de pell de tots dos per crear cèl·lules cerebrals bàsiques a partir de l'ADN de cadascun. L'experiment surt bé i això fa que Sheldon comenci a pensar que l'ideal perquè el resultat sigui el més òptim possible és que ells fabriquin un nadó.

Aquesta idea provoca que Sheldon s'obsessioni fins a tal punt de provocar situacions realment incòmodes per Amy, com deixar caure un bolígraf al terra i ajupir-se amb el cul en pompa, crear un camí de pètals de rosa a l'apartament on ara conviuen o ballar flamenc.

I és que Amy no desitja tenir fills de moment. No obstant això, aquesta situació porta a plantejar que la parella més estranya de la televisió puguin fer un pas més com ja van fer Howard i Bernadette, l'embaràs de la qual és a punt d'arribar a la seva fi.

Encara que en aquesta temporada la parella d'Amy i Sheldon no hagin acabat "embarassats", això provoca que el públic comenci a pensar com seria un fill del científic més estrany de la televisió. Un nen que donaria molt joc en properes temporades, en cas que n'hi hagués.

Hi haurà temporada 11?

És massa aviat per saber si 'The Big Bang Theory' tindrà una onzena temporada, però la cadena CBS porta més de 9 anys emetent aquesta sèrie i una retirada a temps pot resultar ser el més factible. Tal com ja va advertir Kaley Cuoco: El futur de 'The Big Bang Theory' és solament qüestió de diners.

De moment, els fans de la sèrie gaudiran de la desena temporada que s'emet actualment a la cadena CBS i a Espanya, als canals TNT i Neox.

A més, els creadors de la popular comèdia estan preparant una nova sèrie que girarà entorn de l'adolescència de Sheldon Cooper. Un projecte del que encara es desconeixen més dades però que sens dubte, expandirà la franquícia.