José María Martínez-Bordiú es va convertir la nit del dissabte en el primer pretendent VIP del programa de moda, ´First dates', que presenta Carlos Sobera i en el qual els espectadors es diverteixen veient com diverses parelles de desconeguts comparteixen sopar mentre xarren per primera vegada. Conversa que pot ser més o menys suportable en funció de la química que sorgeixi en un plató que ja tots han batejat com ´el restaurant de l'amor' .

Pocholo va acudir al programa perquè, pel que sembla, en els últims temps se li resistia l'amor. I des de ´First dates' ja es va començar a anunciar la visita dies abans donant a conèixer detalls sobre com seria la cita. Pintava bé: sabíem que la noia a la qual Pocholo cortejaria seriar molt més jove que ell i estrangera, per la qual cosa no sabria que Pocholo és famós a Espanya. A més, l'hiperactiu hippie eivissenc portaria preparat un joc del que només ell coneixeria les regles.

I per fi va arribar la nit del dissabte. Pocholo, de 58 anys, va acudir a l'espai de cites de Cuatro per pretendre a Alona, una jove ucraïnesa de 30 anys resident a Marbella. El malbaratament d'energia del famós, tan actiu com ens té acostumats, va enlluernar a l'audiència, que amb prou feines començada la cita ja deixava comentaris d'admiració a les xarxes socials.

El moment de màxim èxtasi va succeir quan el Barón de Gotor es va fixar en un noi assegut unes taules més enllà, i li va exclamar un "Espavila, que se'ns en va la vida!" mentre li donava palmades a l'esquena.