El carter sempre truca dues vegades. I el doctor Sheldon Cooper, tres. El científic al que dóna vida Jim Parsons és un dels personatges més maniàtics de la història de la televisió. El seu "toc toc" a l'hora de trucar a una porta és un dels seus tics més repetits al llarg de 'The Big Bang Theory'. I la cadena CBS acaba de revelar el per què darrere d'això.

En l'últim episodi de la sèrie, Sheldon narra que quan tenia 13 anys va tornar a casa aviat perquè els professors de matemàtiques de la universitat no sabien què més ensenyar-li. Quan va arribar a la seva llar, va sentir sorolls provinents del dormitori dels seus pares i va obrir la porta sense trucar tot trobant el seu progenitor fent bebès amb una dona que no era la seva mare. Des de llavors, prefereix assegurar-se abans d'entrar.

Una estrena molt agitada

Encara és d'hora per saber si 'The Big Bang Theory' tindrà o no una onzena temporada, però la cadena CBS porta més de 9 anys emetent aquesta sèrie i una retirada a temps potser sigui el més factible. Això sí, tal com ja va advertir Kaley Cuoco: El futur de 'The Big Bang Theory' és només una qüestió de diners.

De moment, els fans de la sèrie gaudiran de la desena temporada que s'emet actualment en la cadena CBS i a Espanya, als canals TNT i pròximament en Neox.