Hi ha actors que matarien per treballar a 'Juego de Tronos'. La sèrie emblema de la cadena HBO té milions de seguidors que també pagarien per aparèixer en ella. No obstant això, encara que sembli mentida, alguns populars intèrprets van declinar la invitació per diversos motius que us desvetllem a continuació.

Luis Tosar

L'actor gallec, poc amant de les sèries, no només va passar de 'Juego de Tronos' sinó també de 'Prison Break'. Segons va revelar en una entrevista, després d'aparèixer a 'Corrupción en Miami' li van oferir un paper de narcotraficant a 'Prison Break' que va rebutjar. En el cas de la sèrie d'HBO, Tosar va confessar que simplement no li venia de gust, tot i que si ho hagués necessitat ho hagués fet.

Gillian Anderson

L'agent Dana Scully de 'Expediente X' va poder ser la pèrfida Cersei Lannister. Va rebutjar el personatge perquè no volia estar allunyada dels seus fills petits, de manera que la triada va ser Lena Headey.

Mark Strong

El britànic està especialitzat en papers de tipus dur, per la qual cosa hauria encaixat perfectament com a Stannis Baratheon. No obstant això, va preferir protagonitzar la sèrie d'AMC 'low Winter Sun', que va ser cancel·lada després de la seva primera temporada.

Dominic West

Té l'honor d'haver protagonitzat la que per a molts és la millor sèrie de la història de la televisió, 'The Wire', també de HBO. La cadena va pensar en ell també per 'Juego de Tronos' en el paper de Mance Rayder, però les llargues temporades que havia de passar rodant a Islàndia van fer que declinés l'oferta. La família és la família.

Ray Stevenson

Els productors li van oferir un paper que va rebutjar perquè va pensar que no tindria un impacte suficient ja que s'incorporava en un moment en què la sèrie ja estava molt avançada. Es desconeix el personatge que li volien fer interpretar.

Brian Cox

En el cas de Cox els motius van ser merament econòmics. L'actor britànic va considerar que no li pagaven prou i va dir que no. Ara sembla que se'n penedeix perquè tot i que encara no ha transcendit, li van oferir un dels personatges més icònics.

Jennifer Ehle

Va ser Catelyn Stark a l'episodi pilot de 'Juego de Tronos', que mai va arribar a veure la llum. Ehle assegura que va renunciar a seguir perquè havia donat a llum recentment i no volia allunyar-se del seu nadó.

Johathan Pryce

Sí, Pryce va ser el 'Gorrión Supremo' però no era el primer paper que li van oferir a la sèrie. Els productors el van voler per a la primera temporada i li van proposar un personatge que va rebutjar perquè el gènere fantàstic no és del seu gust. Afortunadament, després va rectificar.