El chill-out i restaurant ROOS, a Empuriabrava, està situat al costat del parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà i disposa d’una àmplia terrassa a l’aire lliure, on es pot sopar, prendre una copa, escoltar música o relaxar-se a la piscina. A l’estiu, està obert cada dia des de les sis de la tarda fins a les tres de la matinada (Depenent de les mesures Covid). La gran atracció del complex, en l’àmbit gastronòmic, és la barca d’espetos, amb peix de la costa (sardines, orada, llobarro i calamar) al caliu amb fusta d’olivera. Aquesta tècnica d’enfilar el peix, típica de Màlaga, dona un toc melós al producte.

Els famosos «espetos» marca de la casa

El complex, situat a l’antic restaurant La Llar (carretera C-260, de Figueres a Roses), disposa d’un ampli lounge bar exterior per prendre tot tipus de begudes i escoltar música en directe, amb bandes o discjòqueis. Les instal·lacions tenen restaurant interior i exterior, una piscina i un espai per a festes privades. El chill-out disposa d’una carta de còctels, una selecció de vins, caves i xampanys, cocteleria i tota classe de begudes.

El restaurant ROOS Empuriabrava aposta per productes de proximitat. A més dels espetos, una de les particularitats de la carta són els pollastres picantons al forn a l’estil sureño. També tenen platillos de cargols secs, ostres, amanides, anxoves, croquetes, tàrtar de salmó, carpaccio de bacallà, altres tipus de peixos i de carns (entrecot i hamburguesa), arrossos i postres de la casa, entre les quals destaquen els xuixos de crema i de xocolata a la brasa de Can Castelló.