Racons amb encant

Aquesta és la cala de la Costa Brava de la qual tothom en parla aquest estiu

Saps de quina es tracta? Et donem una pista: està ubicada a un entorn que sembla tret d'una postal i combina la bellesa del mar Mediterrani amb un pintoresc amfiteatre de casetes marineres

La cala de la qual tothom en parla.

La cala de la qual tothom en parla. / Marcgc (CC0)

Alexandra Costa

A l'emblemàtica Costa Brava hi ha un racó de somni que ha captat l'atenció dels amants de la natura, de la tranquil·litat i de les xarxes socials: una cala és a la boca de tots i serà una de les més visitades aquest estiu. Et donem una pista: està ubicada a un entorn que sembla tret d'una postal, combina la bellesa del mar Mediterrani amb un pintoresc amfiteatre de casetes marineres que abracen la costa.

Els visitants que arriben a aquest amagatall es troben amb un paisatge paradisíac: aigües cristal·lines que varien en tonalitats de blau turquesa, envoltades de formacions rocoses que afegeixen un toc dramàtic a l'entorn. La platja, de sorra fina i daurada, és el lloc perfecte per relaxar-se sota el sol i gaudir del suau murmuri de les onades.

Tranquil·la i acollidora

El que fa aquesta cala especialment atractiva és la seva atmosfera tranquil·la i acollidora. A diferència d'altres platges més concorregudes de Girona, aquí es pot gaudir d'un ambient serè, ideal per als que busquen desconnectar de l'enrenou quotidià.

Parlem de la cala Sa Tuna, a Begur. Aquest paradís de la Costa Brava és una destinació popular per a l'snorkel i el busseig, gràcies a la seva rica vida marina i les seves aigües transparents que permeten observar amb claredat el fons marí. Els senders propers com el Camí de Ronda també conviden a explorar els voltants, oferint vistes panoràmiques impressionants de la costa retallada.

A més, es poden visitar altres cales igualment encantadores: des de la platja del Racó i la nudista Illa Roja al nord, fins a Aiguablava i Cala Fornells al sud. Platja Fonda, amb un enclavament més amagat, és un altre tresor per descobrir.