Els valors culturals i socials estan estretament lligats a la gastronomia. El centre històric de Castelló d’Empúries i la seva marina Empuriabrava formen un micromón en què tenen espais les aromes d’arreu del món. La cuina tradicional catalana i de diferents regions espanyoles juntament amb la cuina internacional converteixen aquest municipi en un referent de la geografia gastronòmica.

Un viatge per les cuines del món | TURISME CASTELLÓ

L’oferta de restaurants és tan variada que a Castelló d’Empúries i Empuriabrava podreu degustar tots aquells àpats que us vinguin més de gust a cada moment. Descobriu els arrossos, les fideuades, la carn a la brasa, el peix i el marisc acabats de pescar, els platillos i totes les especialitats típiques de la cuina mediterrània. Trobareu també preparacions tradicionals dels cinc continents, de Pakistan, Japó, Xina, Marroc, França, Itàlia, Mèxic, Argentina... i de qualsevol país del món que us vingui al cap. Cal destacar que les cuines que ofereixen l’opció vegana i l’opció vegetariana també figuren en el mapa de restaurants.

Un viatge per les cuines del món

Firma de xefs de renom

En l’extensa llista de restaurants que hi ha en aquest municipi, tenen cabuda l’excel·lència de l’estrella a la Guia Michelin i del sol a la Guia Repsol, plats que porten la firma de xefs de renom internacional i elaboracions més senzilles, però no menys importants per la seva qualitat i cura amb el producte.

Un viatge per les cuines del món

VOCACIÓ DE SERVEI. Els restaurants, bars i hotels d’Empuriabrava són reconeguts per la seva hospitalitat i bon servei. Es tracta d’establiments acollidors que han anat actualitzant les seves instal·lacions per atendre el client.

Un viatge per les cuines del món

Per saber-ne més