Siurana d’Empordà celebra la Festa de la Magrana, aquest cap de setmana, i el primer acte es fa dissabte, 16 d’octubre, amb una passejada en tractor pels voltants de Siurana amb sorpresa per als més petits. Després, a la plaça de l’Ajuntament, i haurà una xocolatada per a tothom. També hi actua el Màgic Raul al Centre Cívic.

El dia 17, al matí, s’ha programat la cursa d’orientació de la Magrana. Aquesta és una de les activitats més concorregudes i participatives de la festa, que inclou una rua amb les colles geganteres i grallers de Llers i Palau de Santa Eulàlia i Ofici solemne. En matèria esportiva, el partit de futbol entre el Siurana i el Sant Llorenç de la Muga és un altre dels al·licients. Cal destacar que, durant tot tot el dia, a la zona del costat del camp de futbol, hi haurà diversitat de jocs infantils i juvenils. El fi de festa de Siurana es preveu a partir de dos quarts de set de la tarda amb un concert del Grup Millenium.

L’Ajuntament de Siurana desitja una bona participació a totes les activitats i que es gaudeixi respectant totes les mesures higienicosanitàries per la pandèmia.