PortAventura World estrenarà aquesta temporada el primer passatge del terror a Europa ambientat a Mèxic, durant la 21a edició del Halloween de PortAventura World, que tindrà lloc del 18 de setembre al 14 de novembre. En un comunicat aquest dimarts, 31 d'agost, el resort ha explicat que oferirà un programa d'activitats ple de novetats i que es podrà reservar el Passaport Halloween per accedir a quatre dels cinc passatges especials de la temporada.

La celebració de Halloween d'enguany durarà 48 dies, durant els quals el resort oferirà espectacles, decorats i actuacions originals creats amb la intenció de "despertar una muntanya russa de sensacions".

La gran aposta del resort serà el passatge La Muerte Viva, un circuit desenvolupat al cor d'una antiga hisenda rural que mostra, gràcies a la interpretació de més de 20 actors, vídues en dol, 'novias cadáver' i altres éssers terrorífics durant un peculiar 'Dia de los Muertos' mexicà.

Així mateix, més d'una desena de personatges mítics de l'imaginari col·lectiu del món del terror passejaran pel parc temàtic durant les setmanes d'ambientació.

També funcionaran algunes de les propostes més conegudes del resort, com La Isla Maldita --més d'un quilòmetre de passatge, inaugurat el 2019--, Apocalipsis Maya o els espectacles de Halloween Forever, Horror en Texas, REC Experience i Bang Bang Halloween.