La Mobile Week arriba a Figueres aquest dilluns 5 de juliol. La Biblioteca Fages de Climent acull la primera de les activitats programades durant la setmana: Coneix l'experiència dels Bibliolabs, espais d'innovació a les biblioteques. Començarà a les sis de la tarda i anirà a càrrec de Neus Montserrat Vintró, directora de la Biblioteca Montserrat Abelló, una de les biblioteques que ha implantat aquest projecte.

Bibliolabs

Els Bibliolabs són espais per a la creació i experimentació centrats en el coneixement, la innovació i els processos d'intercanvi entre les persones. Un lloc de trobada per compartir idees, buscar solucions a problemes socials i, alhora, formar-se i experimentar amb les tecnologies de fabricació digital.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. A l'activitat de Figueres es donarà a conèixer com s'ha implantat aquest projecte a la Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona, inaugurada l'any 2018, de la mà de la seva directora, Neus Montserrat Vintró.