Arrels del Vi celebra amb èxit 15 anys de fira vitivinícola a Sant Martí d’Empúries

La mostra oferia el tast de més de 100 referències de vi de la DO Empordà i la degustació de diferents tapes

Redacció

Arrels del Vi va celebrar la seva 15a edició a Sant Martí d’Empúries, a l’Escala, durant el darrer cap de setmana. Enguany hi van participar un total de 30 cellers empordanesos.

La fira va oferir tast obert de més de 100 referències de vi de la DO Empordà «de gamma alta» en un entorn «completament Mediterrani». D’aquesta manera els visitants van poder conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers del territori i de comprar a preu de celler els «excel·lents» vins empordanesos, amb 5 euros de descompte en la compra de la primera ampolla.

L’organització d’aquesta festa vitivinícola està en mans de Dominic Abernethy, Tess Oriol i Carlos Krauel, de TOCK Projects. També hi van col·laborar l'Ajuntament de l'Escala, la DO Empordà i el patrocini de Wine Palace.

A més, enguany Arrels del Vi va comptar amb les tapes d’Anxoves de l’Escala M. Sureda amb pa de tramuntana del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines, així com amb expositors com: Formatges La Balda i Le Bolut, la degustació d’ostres Ostrens, l’Oli de Ventalló, Llavora, Van-Van La Roulotte, Upcycling Bottles i Wine Palace.