El restaurant El Pelegrí està connectat al reconegut Hotel Pirineos de Figueres, de quatre estrelles. El restaurant ofereix un espai càlid i íntim, on espot degustar una exquisida cuina d’autor, cent per cent empordanesa. El seu xef, Javier Calderon i tot el seu equip, té cura de tots els detalls perquè el client pugui gaudir del producte de proximitat i de qualitat. Es tracta d’un establiment molt acollidor on, a part de fer-hi un bon àpat, també s’hi pot anar a fer un aperitiu o prendre una copa a la terrassa.

Tradició i innovació

L’essencial de la seva cuina slow food és l’origen i la temporada dels productes, amb aquestes dues característiques El Pelegrí configura el seu menú i la seva carta que destaca per oferir uns plats tradicionals de gran qualitat adaptada als nous temps, des de tapes per anar fent boca, passant per amanides fresques i carpaccio fins al deliciós arròs de llamàntol amb aigua de mar, sense oblidar els peixos, com el rap o el turbot i les carns a la brasa com el llom baix Black Angus.

Tot s’elabora de manera artesanal, des dels aperitius fins a una gran varietat de postres, que són casolanes i delicioses. En el seu repertori destaquen el suculent pastís de mandarina o l’original ou dalinià; un ou de xocolata del 66% amb figures típiques del món de Salvador Dalí i farcit de tres escumes: cacau, xocolata blanca i almívar de llet, servit sobre una base d’espaguetis de xocolata blanca. Tots ells ideals per tancar un bon àpat.

El restaurant disposa de menú diari cada migdia de dilluns a diumenge. Aquest va variant per poder oferir un tastet de tots els seus productes. També disposa de carta tant al migdia com al vespre, amb un ampli ventall de propostes culinàries que es poden degustar acompanyades per una àmplia carta de vins de la DO Empordà.

Menús festius

Per les festes de Nadal, el restaurant El Pelegrí proposa menús amb plats molt variats i elaborats, amb l’objectiu d’oferir una experiència gastronòmica per als cinc sentits. Hi trobarem des dels plats clàssics d’aquesta festivitat com canelons o escudella, fins a cuinats més elaborats que sorprendran el paladar.

El restaurant també disposa d’una terrassa per a fumadors, sala d’actes, xarxa wifi i pàrquing. Està especialitzat en grups i tota mena de celebracions.

El Pelegrí