Després de tres dies d’activitat, diumenge, va tancar la quarta edició d’EmpuriaTasT, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la plaça de les Palmeres d’Empuriabrava. Des dels Departaments de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries se’n fa una valoració molt positiva. Després de dos anys sense poder portar-se a terme la fira gastronòmica, i tot i l’onada de calor dels últims dies, l’espai de la plaça de les Palmeres s’ha omplert tots tres dies, encara que amb major assistència a les nits.

Aquesta edició d’EmpuriaTasT ha reunit públic tant del municipi i dels pobles de la comarca com també turistes i visitants, sobretot de nacionalitat francesa i alemanya.

Els vuit establiments que han participat enguany, han igualat les xifres de 2019 i, per tant, també van mostrar la seva satisfacció una vegada acabat l’esdeveniment.

Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç ha volgut destacar que «l’èxit de la represa de l’EmpuriaTAst ha superat totes les nostres expectatives». Tal com explica la regidora, «l’objectiu d’EmpuriaTast és promocionar els productes i la gastronomia locals en una excel·lent localització com és el Port Nàutic i «aquest cap de setmana hem pogut gaudir una vegada més de la diversitat gastronòmica del nostre municipi en un entorn incomparable». Solana també ha volgut agrair als restauradors i productors que han participat en aquesta edició i a tot el col·lectiu de la restauració i productors locals que fan del nostre municipi un referent de la gastronomia, esperant que en la pròxima edició s’animin a participar-hi més establiments.