El Restaurant Càlid Cafè s’ha convertit, amb quinze anys d’experiència en el sector, en un dels referents gastronòmics a Figueres. Situat al centre de la ciutat, l’establiment del carrer Pep Ventura està especialitzat en la cuina de mercat que comparteix la qualitat amb l’excel·lent presentació dels plats. És un lloc on menjar bé a partir d’una relació qualitat-preu molt raonable.

Els germans Puri i Joan Garcia estan al capdavant del negoci oferint un servei familiar i proper que ha permès fidelitzar una àmplia clientela. El restaurant ofereix menú diari i també menú per emportar per a totes aquelles que vulguin degustar la seva cuina a la tranquil·litat de la seva llar.

Val a dir que aquest també és un dels restaurants més destacats de la cuina figuerenca pel que fa a la relació qualitat-preu de la seva oferta gastronòmica. Així mateix, l’establiment presenta un ambient acollidor, modern i gens recargolat, amb un tracte professional que es fa notar a l’hora de seure a taula per a degustar les propostes que surten de la seva cuina.

El restaurant ofereix plats amb productes de qualitat Emporda.info

Actualment, té un menú de migdia per 13,50 euros –de dilluns a divendres– i els dissabtes i festius per 16 euros. Tanmateix, hi ha menús per a grups a partir de vuit persones per 22 euros. Alguns dels plats proposats per la cuina de Càlid Cafè són el llamàntol, el pop a la gallega i els calamars a la romana. Càlid Cafè tanca de dilluns a dimecres, a la nit, i el diumenge tot el dia.

Volen gaudir d’un àpat únic i cuinat amb productes de qualitat? El restaurant Càlid Cafè de Figueres és la resposta.

Restaurant Càlid Cafè

  • Adreça: carrer Pep Ventura, 13, Figueres
  • Telèfon: 972 678 348
  • Instagram: @calidcafe