Les fleques Pa Pa del Forn de Pa Porterias són un referent de qualitat contrastada en el ram de l’alimentació i la restauració. La seva varietat de productes elaborats amb matèries primeres de confiança han fet d’aquests establiments un espai indispensable per a molts clients de la comarca que saben quin tipus de productes volen portar a la seva taula. La xarxa de fleques Pa Pa està ubicada a Figueres, Roses i Vilafant. La marca va ser creada l’any 2012 per l’empresa que dirigeixen Mercè Porterias i David Gibert, els quals han impregnat a tot l’equip un treball artesanal constant basat «en la vocació de servei al client».

Amb la proximitat de les festes nadalenques, l’obrador Porterias ha començat a preparar, per segon any consecutiu, els seus apreciats panettones, fets de manera cent per cent artesana i que tant d’èxit van tenir en la campanya de l’any passat. «És un producte que treballem amb molta cura, en un procés lent que afavoreix la seva fermentació i la qualitat de la peça final», explica l’empresa. Els panettones s’afegeixen als altres productes considerats de postres que elabora el forn i que tenen en els tortells, també en temps de festes, un altre dels seus atractius indispensables.

El panettone de Pa Pa PORTERIAS

L’origen de l’empresa familiar cal buscar-lo a Cabanes el 1925 de la mà de l’artesà Miquel Porterias Costa. L’obrador està situat al polígon del Molí de l’Arròs de Figueres. Aquesta llarga experiència professional de la família Porterias es tradueix en tota la seva producció. A les seves fleques, els clients trobaran els pans artesans de sempre. «A Pa Pa, cada cop apostem més per fer pans de fermentació llarga amb massa mare pròpia i poc llevat», afirmava recentment Mercè Porterias, representant de la tercera generació de l’empresa familiar, després de tirar endavant la reforma del local de la pujada del Castell de Figueres. Entre els seus productes més reconeguts hi ha la barra de Pagès, la barra Pubilla, la de l’Àvia Lola, i els Pa de Roca, Tramuntana, Pirineus, Muntanya i els rodons de pagès IGP.

Les fleques Pa Pa són presents a Figueres, Roses i Vilafant amb un ampli assortit de qualitat reconeguda

També tenen especialitats com pa alemanys de sègol i set cereals o espelta, entre altres. Fa dos anys van començar a treballar amb escaldats de farina: Àvia Lola (fajol) i Pubilla (blat). L’empresa ha anat creant nous productes de brioixeria amb una línia de mantega pura 100% en el croissant, napolitanes de cacau-xocolata i de crema-xocolata. També tenen l’exitosa sara de reducció de ratafia. Els amants d’aquest licor tradicional tenen la possibilitat de comprar una pipeta de ratafia per injectar-la a la sara.

Pa Pa serveix pa del dia i brioixeria a un centenar de clients de l’Alt Empordà. Entre ells bars, restaurants, botigues de comestibles, supermercats, escoles i botigues de poble.

PA PA

Figueres

  • Adreça: pujada del Castell 1, de Figueres - Telèfon: 972 503 417
  • Adreça: carrer Ample, 32, de Figueres - Telèfon: 972 503 466

Vilafant

  • Adreça: carretera d’Olot, 10, de Vilafant - Telèfon: 972 504 790

Roses

  • Adreça: riera Ginjolers, 53, de Roses - Telèfon: 972 150 102

Web: www.forndepaporterias.com