Ara és el moment de començar a pensar on volem celebrar el sopar d’empresa, una trobada familiar especial o un tradicional dinar nadalenc amb amics. La millor opció és, sens dubte, el Restaurant Navili, un lloc emblemàtic de l’Escala, a la costa de l’Alt Empordà, terra de bon vi, bona carn i bon peix, acompanyats d’un ambient acollidor i uns paratges insuperables amb vistes a la badia de Roses.

El cuiner Danny Tejaya ha tornat a encendre els fogons del Restaurant Navili aquest 2021 per delectar-nos amb els millors arrossos, plats de peix i de carn de la zona. «A la nostra cuina, tenim molta cura de la presentació de cada plat i, sobretot, del bon sabor de les elaboracions», explica Danny Tejaya, alhora que posa l’accent en la importància del producte: «Només treballem amb productes frescos i naturals i de la zona».

El complement ideal és una selecció de vins de l’Empordà per acompanyar els deliciosos plats preparats amb els millors productes del territori, buscant un consum de comerç de proximitat de la mà del xef.

El Restaurant Navili presenta una cuina tradicional catalana, composta de receptes clàssiques i exquisides amb una fusió moderna. És una cuina de mercat, sana i de proximitat, amb molts plats que contenen ingredients del mar.

Menús degustació

Els menús degustació consten d’una selecció representativa dels plats estrella del Navili segons la temporada. Aquesta opció presenta dues propostes: el menú degustació Mestral i el menú degustació Garbí, en honor als vents mariners que bufen a l’Empordà.

Descobreix en la carta del Restaurant Navili l’arròs de marisc, l’arròs mar i muntanya, l’arròs negre i la fideuada Navili, a més d’una extensa varietat d’amanides, entrants, carns, peix i postres. El restaurant ofereix també un menú pensat per als més petits de la casa.

No deixeu passar l’oportunitat de viure aquesta proposta gastronòmica en un espai idíl·lic, per gaudir-la en parella, amb amics o amb la família.

RESTAURANT NAVILI

ADREÇA: carrer Romeu de Corbera, 1, de l'Escala

TELÈFON: 872 201 111

WEB: navili.es