La cinquena edició de la Ruta de Tapes d'Empuriabrava i Castelló d'Empúries, anomenada EmpuriaTApes, se celebra entre l'1 i el 12 d'octubre amb la participació de 38 restaurants del municipi. Aquesta edició es porta a terme el mes d'octubre, tal com es va fer l'any passat, a petició del sector de la restauració local.

Es pot participar en aquest esdeviment culinari consumint tapes creades per a l'ocasió i acompanyades d'una beguda per 3 euros.

Com a novetat d'aquest any, el jurat professional està format per Salvador Jordà, del restaurant Empòrium; Toni Gerez, cap de sala i sommelier del restaurant Castell de Peralada; i Rafa Antonín, destacat influencer gastronòmic. En aquesta edició, els restaurants participants podran optar a guanyar el reconeixement a la Millor Tapa 2021, segons votació popular, i una Menció Especial, que atorgarà el Jurat professional.

A la presentació d'aquesta edició, l'alcalde de Castelló, Salvi Güell, ha estat acompanyat per les regidores de Promoció Econòmica, Helena Solana, i de Turisme, Xon Hugas.