El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que neix de vinyes velles, de varietats autòctones i una elaboració molt acurada.

ICNOS, vol dir petjada en grec, rastre. I, tal com explica Simon Casanovas, gerent d’Empordàlia, «li hem posat aquest nom, ja que volem que sigui un homenatge a tots els nostres agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan, seguint la tradició i fent història».

ICNOS ja es pot comprar en caixes d’ampolla individual i de tres ampolles a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga, a botigues especialitzades de vins i a la botiga online del celler.

ICNOS, la petjada d’Empordàlia

De color robí intens i brillant. Té aromes a fruita madura com la cirera i la mora, amb notes de vainilla i cafè. En boca és molt agradable, amb sensacions de regalèssia i torrefacció, amb uns tanins rodons i suaus. El final és llarg i persistent.

Està fet de Carinyena i Garnatxa de les vinyes més velles del celler Empordàlia, vinyes velles de terrer de pissarra de més de 70 anys situades als municipis de Rabós, Garriguella.

Combina amb la cuina elaborada de carns i és ideal per gaudir en moments especials. 

El celler Empordàlia

Situat als termes de Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.

El celler Empordàlia disposa de dues agrobotigues on es poden trobar tots els seus productes, així com altres productes gastronòmics que també tenen segell empordanès.

Empordàlia

TELÈFON: 972 530 140

WEB: www.empordalia.com