El restaurant Navili de l’Escala ha estat sempre un espai de referència per la gastronomia de la vila i de l’Empordà. Amb més de 30 anys d’història, sempre ha corprès a tothom; el paratge immillorable on està situat, amb el golf de Roses al capdavant, fa d’aquest un espai idíl·lic per degustar el sabor dels productes de les terres altempordaneses.

L’any 2019 l’emblemàtic restaurant tancava les seves portes. Ara, dos anys més tard, Navili torna amb més força que mai. El xef Danny Tejaya, després de gairebé 20 anys d’experiència en el món de la cuina i del càtering, encapçala un projecte ambiciós amb un objectiu clau: mantenir i preservar les arrels de la cuina catalana i mediterrània però modernitzant-la i fent-ne fusió.

Però aquesta innovació no deixa de banda, ni de bon tros, la qualitat i la sofisticació. Tots els productes utilitzats són frescos, naturals i de km 0. I és que Navili és cuina de mercat, de mar endins. Una autèntica delícia per al paladar.

Navili els convida a degustar magnífics menús degustació a uns preus assequibles, d’entre 25€ i 35€, i que cada 3 mesos es renovaran. Això sí, sempre preservaran elements tradicionals de la nostra zona, com el peix, la carn, les anxoves de l’Escala, marisc, o els arrossos, el plat més exitós del restaurant. I tot plegat maridat amb una bona copa de les quatre varietats de vins de l’Empordà que ofereix Navili. Els caps de setmana també poden gaudir dels plats d’una magnífica carta de suggeriments que captiva als comensals.

S’imaginen gaudir d’un sopar únic, de qualitat, i a més gaudint dels paradisíacs capvespres del golf de Roses? El restaurant Navili de l’Escala és la resposta. Gaudeixi de la seva gastronomia de dimarts a diumenge, de deu del matí fins a les dotze de la nit al carrer Romeu de Corbera del port escalenc.