La carnisseria i xarcuteria Can Martí de Figueres ofereix als seus clients carn de qualitat, molt variada i de proximitat. Hi ha carn de vedella, xai, porc o pollastre per fer les millors barbacoes amb l’arribada del bon temps. L’empresa, de marcat caràcter artesà, també elabora tot tipus de preparats de carn fresca, com hamburgueses, botifarres, enfilats, xoriços i un llarg etcètera.

El xai que venen és de pastor, del mas la Pujada de Llers, i la vedella i el porc són de les millors granges de la comarca. També disposen d’una gran varietat d’embotits cuits, curats, ibèrics i tot tipus de pernils, així com d’un gran assortit de formatges. L’empresa va ser fundada l’any per la família Giró Oriol i, durant aquests últims anys, Carns i Embotits Can Martí ha estat sempre al servei de Figueres i la comarca, donant el millor servei, ja sigui amb la qualitat dels seus productes o el tracte amb els clients, per tal d’aconseguir la seva confiança.

La botiga es troba al carrer Besalú, 5, de Figueres | BORJA BALSERA

Alguns dels productes més representatius són el porc Duroc –un encreuament entre el porc de pagès i el porc ibèric–, el porc ibèric, el pollastre de pagès, les hamburgueses –tant de pollastre amb vegetals o les de vedella amb sal i pebre o amb ceba–, i botifarres crues, ibèriques, picants o dolces. A Can Martí també elaboren diferents enfilats amb diversos tipus de carn i adobats, tant xurrasco com ales o llom.

L’horari d’obertura de Can Martí és de 2/4 de 9 a 2/4 de 2 i d’1/4 de 5 a 1/4 de 9 del vespre. Dilluns al matí està tancat, excepte al juliol i l’agost. També es pot fer la comanda per telèfon al 972 510 415 o per WhattsApp al 620 418 704, tant per anar-la a recollir a la botiga o servir-la a domicili, tant a Figueres com a la resta de la comarca.