Masia Empordà by Fricash inicia aquest divendres, 7 de febrer, a les 6 de la tarda, un cicle de showcookings a la seva botiga de la carretera de Roses de Figueres. Aquestes sessions, que es duran a terme el primer divendres de cada mes, seran conduïdes per la Lídia Casademont, la coneguda dietista i nutricionista figuerenca que, darrerament, ha publicat el seu tercer llibre 'Dieta: Què faig malament?'

En cada showcooking es farà una recepta de temporada i que estarà a l'abast de tothom. A banda de la recepta, la Lídia també donarà consells nutricionals sobre la recepta, i resoldrà dubtes i qüestions que els assistents puguin tenir sobre la recepta, com intoleràncies i al·lèrgies, entre altres.

A emporda.info i xarxes socials

El vídeo de la recepta mensual del showcooking es penjarà al web i a les xarxes socials de Masia Empordà, així com també al Setmanari de l'Alt Empordà (emporda.info) i al blog vadeteca.cat, de la mateixa Lídia Casademont.

Cada mes es durà a terme un concurs entre totes aquelles persones que provin la recepta a casa seva i pengin la foto del resultat final a Instagram etiquetant @masiaemporda. Se sortejaran dos premis entre tot els participants: el primer, el darrer llibre de Lídia Casademont signat per ella, i el segon premi, un lot de productes de Masia Empordà.

La recepta que Lídia Casademont ens ensenyarà a fer al showcooking d'aquest divendres, 7 de febrer, serà un filet de porc amb salsa de jabugo i cruixent de pernil.