'Alcarràs' s'estrenarà als cinemes dels Estats Units i el Regne Unit aquesta tardor, segons fonts de la seva distribuïdora, Avalon, han explicat a l'ACN. La plataforma de streaming britànica MUBI ha comprat els drets de la pel·lícula de Carla Simón als dos països anglosaxons, a banda d'Irlanda, països de l'Amèrica Llatina, Turquia, i estats del sud de l'Àsia, com l'Índia.

MUBI no ha donat detalls sobre una possible estrena del film als països on n'ha adquirit els drets, però fonts de l'empresa han concretat a l'ACN que 'Alcarràs' estarà disponible en un futur a la plataforma de streaming pels usuaris residents als EUA, el Regne Unit, Irlanda, Malàisia, l'Índia, Turquia i Llatinoamèrica.

Les vendes internacionals de la guanyadora de l'Os d'Or a la Berlinale d'aquest any corren a càrrec del grup francès MK2, qui ha negociat la transacció amb MUBI. 'Alcarràs' es va estrenar a Catalunya i la resta de l'Estat el 29 d'abril, i en els primers dos caps de setmanes als cinemes ja havia superat el milió d'euros de recaptació.

En concret, els 188.000 espectadors en 230 sales arreu d'Espanya que la van veure fins el 8 de maig van deixar 1.065.000 euros a taquilla.