Més de 25 anys després de l'estrena de 'Toy Story', Pixar continuarà esprement el seu univers de joguines animats amb una preqüela que se centrarà en el personatge de Buzz Lightyear.

La pel·lícula, anunciada aquest dijous durant una presentació per a inversors del grup The Walt Disney Company, és el proper projecte de Pixar i comptarà amb l'actor Chris Evans ('Captain America') com la veu del protagonista, que no serà el carismàtic ninot sinó un pilot humà.

"Per ser clars, això el film no anirà sobre la joguina de Buzz Lightyear. És la història de l'origen de l'humà Buzz Lightyear en què es basa la joguina", ha explicat el propi Evans després de l'anunci de Disney.

En les pel·lícules de Pixar, el ninot amic de Woody estava basat en el pilot d'una franquícia espacial que mai va arribar a aparèixer al llarg de les quatre entregues de la saga 'Toy Story'.

La pel·lícula que s'endinsarà en aquest nou món s'estrenarà als cinemes el 17 de juny de 2022, segons ha anunciat l'estudi, que únicament ha revelat una imatge en la qual es veu el personatge animat de forma més realista del que és habitual.