Després de l'esperat, i no menys polèmic, final de «Juego de Tronos», Sophie Turner torna a la televisió per protagonitzar Survive, una sèrie que serà una de les cartes de presentació de Quibi, una nova plataforma de streaming que produirà contingut únicament per a dispositius mòbils . El servei, que té previst el seu a l'abril de 2020, ja treballa amb directors de la talla de Steven Spielberg, Antoine Fuqua o Guillermo del Toro i amb estrelles com Idris Elba, Justin Timberlake o Tyra Banks.

Entertainment Weekly informa que Turner protagonitzarà la sèrie al costat de Corey Hawkins (Straight Outta Compton). En aquesta ocasió, l'actriu que va donar vida a Sansa Stark interpretarà a Jane, mentre que Hawkins encarnarà Paul, els dos joves són els únics supervivents d'un accident aeri en una remota muntanya. Tots dos hauran d'aprendre a treballar junts i lluitar contra els elements per tornar a la civilització, mentre al mateix temps s'enfronten traumes personals.

De fet, el llibre homònim en el qual basa, publicat per Alex Morel el 2012, relata els diferents intents de suïcidi de Jane. "Aquest és un personatge complex que lluita contra vent i marea, no només per salvar la vida, sinó també per trobar la seva pròpia font de fortalesa i coratge. Només espero que això pugui arribar a qualsevol que tingui baixa autoestima per adonar-se que són més valents del que creuen i busquin el suport que necessiten ", va dir Turner en un comunicat.

Survive és un dels molts projecte de Quibi que es basen en lliuraments curts de deu minuts o menys concebuts per a ser vists únicament en smartphones o tablets.