Falten pocs dies per a l'estrena de la nova adaptació del videojoc Tomb Raider. Aquest cop, Alicia Vikander relleva Angelina Jolie, que va encarnar a la protagonista dels lliuraments 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) i 'Lara Croft Tomb Raider: El bressol de la vida '(2003).

La primera part de l'aventura va ser tot un èxit, el qual va donar a Angelina Jolie la seva fama internacional, mentre que la segona va resultar ser un fracàs a la taquilla.

Ara 15 anys després de la primera cinta, Roar Uthang porta de nou a la gran pantalla la història de Lara Croft, una jove de 21 que va decidir investigar la desaparició del seu pare, que porta set anys desaparegut, el que el portarà fins a una tomba situada en una illa japonesa. En aquesta ocasió, l'actriu triada per donar vida a la protagonista és Alicia Vikander.

Tant Vikander com Jolie, sembla que tenen uns trets similars: morenes, cabellera llarga, ulls foscos i un cos d'infart, però quina de les dues encarnarà millor a l'heroïna Lara Croft?

Alicia Vikander, guanyadora de l'Oscar a millor actriu de repartiment per 'La noia danesa', ha estat captada realitzant diferents acrobàcies a l'aire lliure, sostinguda d'unes cordes, però tot i així molt opinen que el cos atlètic de l'ex de Brad era superior al d'Alicia, ja que es veia clarament molt més treballat i musculat.

La cinta arribarà als cinemes en pocs dies i aquí, els fanàtics podran decidir quina de les dues actrius reflecteix millor l'esperit del conegut personatge del videojoc Lara Croft.