La cineasta Sofia Coppola escriu i dirigeix 'La seducción', 'remake' d''El seductor', un film de 1971 dirigit per Don Siegel i protagonitzat per Clint Eastwood. Ara és Colin Farrel qui encarna el paper protagonista d'un soldat ferit durant la Guerra de Successió i que s'allotja en una escola femenina. La seva presència a la casa despertarà tensions sexuals i rivalitats entre les dones. La cartellera setmanal també inclou 'Valerian i la ciutat dels mil planetes', que arriba als cinemes doblada al català; el biopic sobre Émile Zola i Paul Cézanne 'Cézanne y yo' i 'La torre oscura', l'adaptació cinematogràfica de la saga d'Stephen King.

'La seducción'

'Remake' de la cinta d''El seductor' (Don Siegel, 1971) amb Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning i Colin Farrell dirigida per Sofia Coppola. La cinta narra la història d'un soldat ferit de gravetat durant la Gerra Civil americana que és acollit i protegit per una professora en una escola femenina. Allà es recuperarà mentre intentarà seduir les dones que hi resideixen. Després d'un accident, la seva situació es complicarà.

'Valerian i la ciutat dels mil planetes'

Els agents Valerian i Laureline exploren Syrte, un planeta del sistema dels 1.000 mons. Syrte s’ha convertit en un imperi liderat per un grup d’aristòcrates i amb una població llesta per a la revolta. Els dos agents hauran de triar de quin cantó estan.

'Cézanne y yo'

Biopic escrit i dirigit per Danièle Thompson que explora la relació entre l'escriptor Émile Zola i el pintor postimpressionista Paul Cézanne. Tots dos comencen la seva amistat en una escola de la Provença i els camins continuen units fins a París, on exerceixen la seva tasca professional. Zola, orfe i sense diners, decideix valdre's de la burgesia per fer el gran salt a la literatura. Cézanne, que prové d'una família acomodada, rebutja el seu estrat social per centrar-se únicament en la seva obra. Els esforços de la seva joventut, però, són en va, perquè el reconeixement no els arribarà fins al final de la seva vida.'La Torre Oscura'

'La Torre Oscura' és l'adaptació cinematogràfica de la famosa saga de novel·les homònimes d'Stephen King, en les quals l'escriptor ofereix la seva particular visió sobre el pròxim oest, on la fantasia, el terror i el western entren en un univers màgic. L'encarregat de dirigir el projecte és el danès Nikolaj Arcel amb els actors Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Tom Taylor, Abbey Lee, Fran Kranz i Jackie Earle Haley.

En un món semblant a la Terra, un cowboy anomenat Roland Deschain de Gilead persegueix al seu etern enemic, l'home de negre. Roland, solitari, camina sense descans per un paisatge trist i abandonat fins que coneix a Jake, un noi de Nova York, amb qui decideix unir-se. Al final de la seva aventura, els espera la Torre Oscura.