'Tomb Raider' ha acabat el seu rodatge. Alicia Vikander pren el relleu d'Angelina Jolie qui va interpretar a Lara Croft el 2001 i 2003. El director de la cinta, Roar Uthaug, ha estat l'encarregat de donar la notícia a les xarxes socials.

En el seu compte d'Instagram, Uthaug, director de 'Escape' o 'L'onada', ha pujat un vídeo del moment en què les càmeres han acabat de gravar. Tot l'equip de 'Tomb Raider' aplaudia pel treball realitzat en els gairebé sis mesos que ha durat el rodatge.

El rodatge de la cinta ha acabat en un estudi en el qual es veuen els cromes que inunden les parets i una gran piscina, pel que és més que segur que Vikander es mulli en la nova pel·lícula basada en els videojocs protagonitzats per l'arqueòloga Lara Croft.

'Tomb Raider' arribarà als cinemes el 16 de març de 2018 i narrarà els orígens de les pel·lícules anteriors. Alicia Vikander dóna vida a una jove Lara Croft, de 21 anys. Encara com a estudiant, Croft haurà de continuar amb una investigació que el seu pare no va acabar.

És aquí on l'espectador coneixerà com la protagonista es converteix en l'arqueòloga i aventurera que Angelina Jolie va interpretar a Lara Croft: 'Tomb Raider' i 'Lara Croft Tomb Raider: El bressol de la vida'. Gairebé 275 milions de dòlars i més de 156 milions de dòlars van recaptar les pel·lícules en taquilla, respectivament.

Al costat de Vikander completen l'elenc Dominic West (The Wire) com el pare de Lara Croft, Lord Richard Croft; Daniel Wu (Into the Badlands) com Lu Ren i Walton Goggins (Justified) com el pare Mathias Vogel.