Juan Antonio Bayona és un home d'èxit. Només deu anys després d'estrenar la seva òpera primera, 'L'orfenat', començarà a dirigir el seu primer 'blockbuster', la seqüela de ' Jurassic World'.

Segons ha assegurat el propi cineasta espanyol, el rodatge donarà el tret de sortida al març de 2017, mentre que està previst que la pel·lícula arribi a les sales al juny de 2018.

Segons avança 'Coming soon', el director de 'Lo impossible' ha comentat que el projecte és 'na experiència de col·laboració'' amb altres cineastes, no només amb Colin Trevorrow, (que és el guionista al costat de Derek Connolly), si no també amb Steven Spielberg i Frank Marshall. ''Aquesta pel·lícula és el fill d'ells més que meu. Compartirem punts de vista i treballarem junts per donar-li vida a la història, però al mateix temps miro la història per trobar-li un punt molt personal. Penso que hi hauran moltes coses de mi mateix en la pel·lícula", confesa el cineasta.

A més, ha assegurat que "cada història és diferent i necessites trobar la profunditat que té cadascuna d'elles i expressar-ho a la pantalla", i ha afegit que "ja estem treballant en la cinta i començarem a rodar al març".