El festival granadí -que aquest any celebra la seva vuitena edició-, ha reconegut el treball realitzat per l'actriu cordovesa i el director gironí en el curtmetratge 'Vostok'.

El lliurament de premis tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Pablo Neruda de Perills, i s'espera la presència de tots dos.'Vostok' és una peculiar història de ciència ficció s'emmarca en plena cursa espacial i inspirada remotament en la història de Yuri Gagarin, el primer cosmonauta soviètic. Compta amb un repartiment de luxe, a més de l'esmentada Macarena Gómez ( 'Musarañas', 'La que se avecina'), l'acompanya en la fitxa artística Ernesto Sevilla ('L'Hora Chanante', 'Muchachada Nui').

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/z0kMIL3XEvo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La cinta, combina diferents gèneres en els seus 13 minuts de durada: amor, comèdia i terror. Compta amb uns espectaculars efectes especials, realitzats per Àlex Roca i el seu estudi Quarantados.

El curt està arrasant al seu pas per festivals. Ha estat seleccionat en gairebé 70 festivals de cinema de tot el món,acumulant 5 premis a l'esquena.