El curtmetratge 'Vostok' protagonitzat per Macarena Gómez i Ernesto Sevilla i dirigit per Miquel Casals, ha estat guardonat amb el premi a la 'Millor Edició i VFX' al Festival Internacional de Curtmetratge i Cinema Independent La Rioja és de Cinema.

La cinta, dirigida pel gironí Miquel Casals, combina diferents gèneres en els seus 13 minuts de durada: amor, comèdia i terror. Compta amb uns espectaculars efectes especials, realitzats per Àlex Roca i el seu estudi Quarantados, i que podreu apreciar en els enllaços que adjuntem.

La cinta va començar la seva distribució fa pràcticament un any i ha estat seleccionat en més de 50 festivals de cinema de tot el món, acumulant 3 premis a l'esquena.

Paral·lelament, també va ser seleccionat en el Catàleg CortoEspaña 2016 al costat dels millors curtmetratges de l'any, recorrent tot el territori espanyol a través de la seva Circuit d'Estrenes CortoEspaña.

'Vostok' és una peculiar història de ciència ficció emmarcada en plena cursa espacial i inspirada remotament en la història de Yuri Gagarin, el primer cosmonauta soviètic.