Activitat impartida per Iris Pérez-Bonaventura

Iris Pérez-Bonaventura és psicòloga clínica especialista en la salut mental de nens, adolescents, joves adults i les seves famílies. Va cursar el doctorat en Psicologia Clínica Infantojuvenil amb Esment Internacional en la Universitat Autònoma de Barcelona i es va especialitzar en els trastorns d'ansietat en el Child Study Center de la Universitat de Yale. En l'actualitat treballa com a psicòloga clínica adjunta en el servei de salut mental infantojuvenil de l'Hospital Universitari Parc Taulí i és professora associada en la Universitat Internacional de Catalunya i en la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat el llibre “Ansietat, a mi també em passa.”

L’Iris farà una xerrada en línia dirigida a totes aquelles persones que senten que l’ansietat interfereix de forma significativa en el seu dia a dia: quan estan amb els amics, amb la família, estudiant, treballant, practicant un esport, intentant dormir, a casa o de viatge, coneixent a persones noves o quan han d’exposar-se a una situació nova per primera vegada. I és que totes les persones patim ansietat en algun moment! Vols conèixer quins són els símptomes de l’ansietat i quines estratègies pràctiques funcionen per afrontar-la?

Públic a partir de 14 anys - Entrada Gratuïta - Reserva la teva plaça al 972 67 86 22 – cxirau@figueres.org – en línia: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU