L’Aula de Teatre de Figueres organitza el cicle Artista a la vista amb dos tallers de teatre per a espectadors amb els artistes locals de la temporada. Es tracta de Creació de personatges a través de la forma, el dimecres 18 de maig, de 19 a 21 h, i d'Imatges que em fan petar el cap, el divendres 20 de maig, de 17:30 a 19:30 h. Tots dos s'impartiran a l’Aula de Teatre del Teatre Municipal el Jardí.

La inscripció als tallers és gratuïta a l'enllaç https://forms.gle/s7YRA5pk8sziHtvF7.

“Creació de personatges a través de la forma”

A càrrec de Rebeca Alabert, fundadora i actriu de la Cia La Llarga.

Es treballarà la creació de personatges a través de diferents exercicis posant el focus en la forma, la composició del cos i de la veu. Ens oblidarem del subtext i del monòleg intern i jugarem amb les possibilitats de transformació que tenim tots i totes. Modelarem el nostre cos i la nostra veu per esdevenir animals, peces de roba, plantes, mobles, i qualsevol cosa que ens serveixi d'inspiració... Tot això, de la forma més veraç i humana possible.

“Imatges que em fan petar el cap”

A càrrec de Carles Mallol, dramaturg.

Treball al voltant d’una imatge concreta a través de la qual volem construir les escenes, partint de la base que dramatúrgia i la direcció van sempre agafades de la mà.