Col·lectiu Desasosiego

Festival Z

El Col·lectiu Desasosiego presenta una obra a partir de Bodas de sangre de Federico García Lorca, en què les protagonistes són tres de les convidades i un dels músics del casament entre El Novio i La Novia. Les protagonistes es queden atrapades en el banquet esperant que torni la resta de convidats, que han anat marxant per diversos contratemps. La proposta escènica està pensada per a què el públic es quedi immers en el banquet i no només assisteixi a un espectacle, sinó que en visqui una experiència.

Després d’una residència en el Teatre Municipal de Girona, el Col·lectiu Desasosiego presentarà la peça a la Fira Tàrrega 2022, en el marc del programa Suport a la Creació.

Recomanat a partir de 12 anys.

Direcció: Alex Solsona i Pau Serés. Dramatúrgia: Carla Coll i Alex Solsona. Intèrprets: Camille Latron, Pol Toro i Carla Coll. Música i espai sonor: Gaspar Corts. Escenografia: Camille Latron. Producció executiva: Pau Caselles. Idea: Col·lectiu Desasosiego (Camille Latron, Alex Solsona i Carla Coll). Amb el suport de: Suport a la creació de Fira de Tàrrega 2022, Teatre Municipal de Girona i Festival Z.

Teatre Municipal (programat per promotor extern)