Òpera amb Camerata Lírica

Una de les òperes més famoses de la història amb Camerata Lírica

L’Auditori Teatre Espai Ter continua amb la seva aposta per l’òpera, que ha convertit en tradició programar-ne una cada Dissabte Sant. Les noces de Fígaro, de W. A. Mozart (Salzburg, 1756 – Viena, 1791) i text de Lorenzo da Ponte, és una de les òperes més famoses de la història. Estrenada a Viena l’1 de maig de 1786 sota la batuta del mateix Mozart, des del primer moment va tenir un èxit que s’ha mantingut fins a l’actualitat fins a convertir-la en un dels títols operístics més exitosos i representats.

Interpretada per l'orquestra titular de Camerata Lírica, dirifida pel director Virgil Popa, i amb una traducció simultània que permet copsar el contingut de l’obra, transcorre a la Sevilla del segle XVIII i narra els amors i desamors dels seus protagonistes, envoltats d’enganys i desenganys, amb Fígaro com un dels protagonistes principals, en una història que finalment acaba amb un final feliç.

Direcció artística i d’escena: Rodolfo Albero / Director Musical i d'orquestra: Virgil Popa

Intèrprets: Abelardo Cárdenas, Camila Oria, Guiomar Cantó, Vicente Antequera, Mariana Isaza, Beatriz Arenas, Ángel Marañón, Ángel Walter, Andrea Ceballos, Raúl Torrico i Coro Camerata Lírica

Durada: 2 h 30 min amb un descans de 15 minuts inclòs

Espectacle en italià amb subtítols en castellà